El professorat del cicle formatiu d'informàtica del IES Santa Maria d'Eivissa prendrà part durant aquest any d'una activitat formativa cofinançada pel Fons Social Europeu.

Aquesta activitat consistirà en visitar diferents centres de FP d'informàtica de la comunitat Càntabra i parlar amb diferents representants que ens explicaran com preparan al seu alumnat per ésser capdavanters i referents en matèria de ciberseguretat a nivell nacional. 

Ens rebrà José Carlos Gallego, fundador de CiberCantabria i responsable de la secció d'Innovació Educativa i Ciberseguretat de la conselleria càntabra d'educació.

Visitarem l'IES Alisal, guanyador del premi INCIBE a iniciatives innovadores en ciberseguretat a l'àmbit educatiu, per la seva "Escola de Ciberseguretat". Proposta que mes endavant va evolucionar en CiberCantabria. 

Visitarem el IES Miguel Herrero Pereda, centre que agrupa tots els cicles de la familia d'Informatica on ens explicaran com han posat en marxa la FP Dual i quina es la seva relació amb les empreses locals.

En relació a les empreses visitarem CIC empresa que reb alumnes de FCT dels centres propers i que es també un referent en ciberseguretat.

L'objectiu és aprendre d'ells la forma en que preparen a l'alumnat, la forma en que se relacionen amb les empreses i observar com han creat les sinergies adequades per crear aquesta relació tan profitosa per a la seva societat.

Si tot va bé, en un futur proper tractarem de reproduir al nostre centre el seu cas d'éxit!

Anirem afegint informació! 

 

Dept. d'Informàtica.

 

L'empresa és virtual, pero la feina que fan és REAL. Així com tota la simulació interna del funcionament de l'empresa.

Per que aquest projecte segueixi actiu necessitam la vostra ajuda.

Oferim els mateixos serveis que una empresa informàtica de barri, sense cap cost. Quan vens a naltros amb un problema, ens estàs ajudant. Recomanan's a amics i familiars.

L'empresa està oberta a tota la població, no exclussivament a la comunitat educativa, tot i que aquesta, per proximitat es la que més feina està aportant de moment. 

 

La formació professional bàsica t'ofereix:

  • Opció a obtenir el títol de la ESO cursant el 2n curs.
  • Pràctiques en empresa el 2n curs. 
  • Accés a cicles formatius de grau mitjà finalitzant el 2n curs.

Properament, el dia 23 d'Abril de 2018, tindrem una jornada de portes obertes on estàs convidat a venir. Sigues del centre que siguis, o del municipi que sigues no importa. La jornada esta oberta a alumnes i familiars i seran els propis alumnes del centre els que us explicaran que se fa en el cicle. Veureu les nostres instalacions i la mena d'activitats que se realitzan al centre.

Si t'agrada la informàtica, no deixis de passar! A FP Bàsica estudiaràs ...

En aquest centre impartim el grau mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Són estudis de 2 anys de duració, on el darrer trimestre del 2n curs estaràs fent feina a una empresa d'informàtica de l'illa d'Eivissa. 

Obviament, tot depén de les habilitats e interessos propis de cadascú, però no és estrany que trobis a les empreses ex-alumnes que com tu van començar la seva carrera professional en fase de pràctiques.

Aquestos estudis te permetran accedir als següents perfils professionals:

  • Instalador - reparador de equipos informáticos.
  • Técnico de soporte informático.
  • Técnico de redes de datos.
  • Reparador de periféricos de sistemas microinformáticos.
  • Comercial de microinformática.
  • Operador de tele - asistencia.
  • Operador de sistemas.

Properament, dia 23 d'Abril de 2018, realitzarem unes jornades de portes obertes a tota la població, tant joves com adults que tinguin interés en la informàtica i estiguin valorant seguir aquestos estudis. 

Es realitzaran diferents activitats dirigides pel nostre propi alumnat per que conegueu de primera mà la mena de formació que s'imparteix en el centre. En concret ...

Actualització de cicles de formació professional

difusionfpactulizacion

Icones cortesia de:Designed by Ibrandify / Freepik