Els professors del departament d'Informàrica realitzen les presentacions de l'assignatura TIC:

Als alumnes de  3er ESO:

TIC 4º ESO: https://www.powtoon.com/c/cS0N7Z2pNRV/1/m

Als alumnes de 4ESO:

TIC 1er Batxillerat: https://www.powtoon.com/c/c2G9D1wETjC/1/m

Als alumnes de 1er Batxillerat:

TIC 2nd Batxillerat: https://www.powtoon.com/c/cqyJdZ2zMkI/1/m

 IES-SKILLS JORNADES PORTES OBERTES

 3 D'ABRIL 19

 

L' equip de professors Familia Professional Ies Santa Maria d'Eivissa vos convida a la Jornada Portes Obertes, on els alumnes i professors realitzaran diferents activitats on es divulgarà una petita mostra de la feina que es fa a l'FP Bàsica d'Informàtica i Comunicacions i al Cicle Formació Professional de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

 

El professorat del cicle formatiu d'informàtica del IES Santa Maria d'Eivissa prendrà part durant aquest any d'una activitat formativa cofinançada pel Fons Social Europeu.

Aquesta activitat consistirà en visitar diferents centres de FP d'informàtica de la comunitat Càntabra i parlar amb diferents representants que ens explicaran com preparan al seu alumnat per ésser capdavanters i referents en matèria de ciberseguretat a nivell nacional. 

Ens rebrà José Carlos Gallego, fundador de CiberCantabria i responsable de la secció d'Innovació Educativa i Ciberseguretat de la conselleria càntabra d'educació.

Visitarem l'IES Alisal, guanyador del premi INCIBE a iniciatives innovadores en ciberseguretat a l'àmbit educatiu, per la seva "Escola de Ciberseguretat". Proposta que mes endavant va evolucionar en CiberCantabria. 

Visitarem el IES Miguel Herrero Pereda, centre que agrupa tots els cicles de la familia d'Informatica on ens explicaran com han posat en marxa la FP Dual i quina es la seva relació amb les empreses locals.

En relació a les empreses visitarem CIC empresa que reb alumnes de FCT dels centres propers i que es també un referent en ciberseguretat.

L'objectiu és aprendre d'ells la forma en que preparen a l'alumnat, la forma en que se relacionen amb les empreses i observar com han creat les sinergies adequades per crear aquesta relació tan profitosa per a la seva societat.

Si tot va bé, en un futur proper tractarem de reproduir al nostre centre el seu cas d'éxit!

Anirem afegint informació! 

 

Dept. d'Informàtica.

 

Actualització de cicles de formació professional

difusionfpactulizacion

Icones cortesia de:Designed by Ibrandify / Freepik