El 17 de maig es va fer, simultàneament a Eivissa, Maó i Palma, la Trobada d'intercanvi d'Experiències Ambientals, en la qual es compartiren experiències ambientals de referència que es duen a terme a centres que participen en el Programa de Centres Ecoambientals.

 

L'IES Santa Maria d'Eivissa va donar  a conèixer el projecte que s'està desenvolupant al centre  "Menys remors, més equilibri", destinat a reduir la contaminació acústica en un institut urbà, millorar la convivència i el rendiment acadèmic i sensibilitzar sobre la problemàtica de la contaminació acústica i els seus efectes. El projecte ha comprés una sèrie de sonometríes en aules i espais comuns, s'ha elaborat un mapa de remors i s'ha disenyat inicitioves per reduir els nivells sonors.

https://t.co/ovWV6cAjhr

https://www.menosruido.org/

Moltes gràcies al nostre company Maurici Cuesta Labèrnia per la seva intervació que va agradar molt a tothom  i enhorabona per la seva selecció com a participant al IV Simposi de docents ESenRED que es celebrarà del 2 al 4 de juliol al Centre Nacional d'Educació Ambiental a Valsaín (Segovia)!!!

 

 


Icones cortesia de:Designed by Ibrandify / Freepik