Avui la totalitat del claustre ha acudit a una jornada per a compartir experiències d'éxit educatiu. Diferents professors del centre han volgut compartir amb els companys aquelles coses que troben que els hi funcionen dins l'aula.

A continuació podeu trobar informació relativa a les experiències compartides.

 

La intervenció del Dept. d'Informàtica ens ha presentat el Quizlet Live. Una experiència molt divertida i engrescadora per repasar el temari abans d'un examen.

Des del departament de català ens han recordat la importància del "mindfulness" i de l'autoavaluació com a eina de millora de la pràctica educativa. Tant entre alumnes, com de les activitats que es duen a terme.

El departament de socials ens ha presentat una eina d'elaboració de sopes de lletres i ens ha obert la porta a noves formes de fer-les servir amb diferents objectius. En particular hem vist l'eina Kokoriko

Des del departament de matemàtiques ens han presentat el Jump Math i ens han mostrat com un canvi en la metodologia té un impacte molt gran en els resultats i fins i tot en la participació o l'interés de l'alumnat per les matemàtiques.

Gràcies a tots els ponents per haver-nos enriquit durant aquesta sessió i fins a la propera.


Educació Secundària Obligatòria i Cicles Formatius de Formació Professional Bàsica

Actuació Cofinançada per la Unió Europea

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Actuació Cofinançada per la Unió Europea

Centre de Formació Professional

Pagament de taxes

Accés al Gestib

Comissió de Salut

Aula Virtual

Orientació

Europarlament

IES Santa Maria d'Eivissa

a les Xarxes Socials.

Comissió de Benestar i Salut

Comissió ecoambiental

Cerca

Icones cortesia de:Designed by Ibrandify / Freepik